Loopbaancoach – Ronse

“Heb de moed om je hart en intuïtie te volgen. Zij weten op de een of andere manier al wie jij werkelijk zou willen zijn of worden. Al de rest is bijzaak” - Steve Jobs

Ik ben Coralie en heb 15 jaar ervaring in het werken met mensen in de onderwijs- en overheidssector. De verhalen van mensen achter hun titel, functie, uniform of rol in een organisatie hebben mij altijd geboeid. Welke mens ben je? Welke mens wil je zijn? Wat vind je belangrijk? Wat drijft je? Waar krijg je energie van?
Enkele jaren geleden besliste ik mijn hart te volgen en te kantelen. Zo volgde ik o.a. een opleiding tot gecertificeerde ontwikkelingsgerichte coach om mensen op hun persoonlijk pad te kunnen begeleiden. Vandaag sta ik er voor jou.
Bij loopbaancoaching nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw verhaal. Ik voel, denk en kijk met je mee. Jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling staan volledig centraal. Je verwerft inzichten in je drijfveren, je kwaliteiten, je talenten en je dromen. Samen onderzoeken we dan welke stappen je kan zetten naar een leven met meer professionele en dus ook persoonlijke voldoening.

De coachingsessies gaan door in de (F)Luisterboom, praktijkcentrum voor verbindende communicatie te Ronse.