Loopbaancoach – Herentals

Als Gezinswetenschapper heb ik een zeer brede kijk op diverse levensdomeinen en maatschappelijke thema’s.
Deze brede kijk stelt mij in de mogelijkheid om SAMEN met jou een PERSOONLIJK traject uit te stippelen waarbij we steeds werken vanuit je eigen persoonlijkheid.
Ik hecht enorm veel belang aan openheid, echtheid en vertrouwen. Op deze manier ontstaat er VERBINDING tussen ons waardoor we op een aangename en tegelijk professionele manier kunnen samenwerken.

Worstel je met vragen omtrent je professionele carrière of de invloed ervan op je privéleven?
Zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je professioneel graag een andere weg inslaan?
Haal je geen voldoening meer uit je werk? Of heb je nog andere vragen betreffende je loopbaan? Dan ben ik heel graag je persoonlijke coach gedurende deze zoektocht.

SAMEN gaan we op zoek naar je persoonlijke voorkeuren, interesses, energiegevers, energievreters, talenten, … .
Gedurende dit hele traject zal ik je ONDERSTEUNEN zodat je zelf (opnieuw) de kracht vindt om verder te gaan = EMPOWEREN.
Van nature uit ben ik iemand die zeer positief is ingesteld en daarom spreek ik niet graag van problemen maar van UITDAGINGEN.
We vertrekken in onze zoektocht vanuit je persoonlijke sterktes/talenten en ontdekken gaandeweg wat je hiermee allemaal kunt bereiken.
Tevens is het belangrijk om te ontdekken wat je net “niet” wilt.

Ik bied je deze persoonlijke ondersteuning aan in een huiselijk kader. Mijn praktijk bevindt zich in het hartje van het mooie Herentals.
MBTI profiel: ENFP