Loopbaancoach – Heist-op-den-Berg

Heb je de indruk dat je je potentieel niet kan ontplooien en wil je ontdekken wat je tegenhoudt om je doel te bereiken? Zoek je effectieve strategieën om je professioneel handelen een nieuwe impuls te geven? Wens je een bepaald doel te bereiken in je loopbaan? Ik kijk met jou naar de mogelijke belemmeringen of twijfels. Vaak zijn dit stellige overtuigingen of ideeën over jezelf en anderen. Zodra deze duidelijk worden, komt er ruimte vrij voor nieuwe gedachten, motivaties en ideeën die je zullen inspireren en stimuleren.

Mijn klanten omschrijven mij als een energieke, betrouwbare coach en vaardig om met verschillende groepen mensen te werken. Bovendien beschik ik over uitstekende organisatorische vaardigheden, gecombineerd met een sterke communicatie.

Mijn beroepservaring en vaardigheden:
- Zelfstandig ondernemer in de periode 1989-1998 (automobielsector)
- Boekhoudster – directiesecretaresse in de periode 1998-2014
- Zelfstandige in bijberoep in de periode 2003-2014
- Zelfstandig burnout-, jeugd-, loopbaan- en mental coach sedert 2014

Naast de jarenlange ervaring in de bedrijfswereld, ben ik opgeleid als maatschappelijk werker (2010-2014). Deze opleiding wordt gebruikt als stevige en verantwoorde basis bij mijn coaching. Door deze opleiding heb ik ook een zeer degelijke kennis van arbeidsrecht en de sociale wetgeving.
Mijn opleiding werd in de loop der jaren aangevuld met andere technieken, zoals technieken uit hNLP (submodaliteiten, metaprogramma’s), familietherapie, systemisch werk, …