Loopbaancoach – Heverlee

Al zolang ik mij kan herinneren, ben ik geboeid door mensen en hun gedrag, hun waarden, hun missie en hun interactie met anderen. In mijn praktijk als Coach en Bemiddelaar ondersteun ik mensen om helderheid te krijgen over wat voor hen belangrijk is en wat echt bij hen past.

Als loopbaancoach gebruik ik verschillende technieken en oefeningen, en voornamelijk gerichte vraagstelling en milde confrontatie om je doelstelling zo helder en specifiek mogelijk te maken.
Ik ga samen met jou op zoek naar je talenten en waar jij energie van krijgt, en hoe je je talenten ten volle kan inzetten in je professioneel leven. Misschien lukt het om wat zaken anders aan te pakken in je huidige job, of misschien kom je tot de conclusie dat je een heel andere richting uit wil.

Op een diepere laag komt het neer op zo veel mogelijk je eigen waarden en behoeftes te voelen, zien, erkennen om ernaar te kunnen gaan leven.
Op die manier zal je steeds authentiekere keuzes en beslissingen kunnen nemen die echt bij jou passen en zo het leven wat jij wil leven, écht leven. Jou begeleiden op de weg naar die écht bewuste keuzes is waar ik mij in specialiseer.