Loopbaancoach – Gent/Mariakerke

“THE BEST WAY TO PREDICT THE FUTURE IS TO CREATE IT”

PERSOON
Als ENFP-er zie ik het leven door een lens van emoties, medeleven en mystiek en ben ik op zoek naar diepere betekenis. Via humor voeg ik graag wat lichtheid toe.
De MBTI persoonlijkheidstheorie ziet de campaigner (Extravert, Intuition, Feeling, Perceiving) als enthousiaste, creatieve, en sociaal vrije geesten, die altijd een reden hebben om te lachen.

STIJL EN FOCUS
Empathie, echtheid en diepgang kenmerken mijn coachingstijl. Ik hecht veel belang aan vertrouwen en respecteer het unieke in elk mens. Samen gaan we op zoek naar je wensen, drijfveren, blokkades en vooral: naar je passies. Wat heb je nodig om deze te ontdekken en te verwezenlijken? Wie ben je echt, wat wil je echt en wat houdt je tegen?
Wat zijn stappen naar doelen die je echt wil, passend bij wie je bent en die je leuk vindt? Hoe af en toe tot rust komen en ruimte scheppen om bij jezelf, je dromen en drijfveren te komen?

ERVARING
Mijn loopbaan en expertise situeert zich in hulpverlening, onderwijs, supervisie, psychotherapie, stress- en burn-out-coaching, loopbaancoaching.

FEEDBACK VAN KLANTEN
"Via jouw vraagstelling en enthousiasme vind ik de antwoorden in mezelf"
"Het voelt vertrouwd aan"
"Als ik ergens over mijn diepste worstelingen wil praten, is het hier, bij jou"
"Sinds de loopbaancoaching heb ik minder last van hoofdpijn".
“Je speelt heel snel en soepel in op onderwerpen die ter sprake komen, voor elk item heb je een werkvorm. Je zet mezelf aan het werk”.

Welkom!