Loopbaancoach - Nazareth

Authentiek, diepgang, empathie, open nieuwsgierigheid, dynamiek.

De afgelopen 15 jaar deed ik ruime ervaring op in het ontwikkelen van mensen in hun context, als psychologe, talentadviseur, loopbaanbegeleider, coach, trainer en facilitator, zowel in de sociale sector als in de privé-sector (Bijzondere Jeugdzorg, Hudson, Eandis).  Ik ben tevens Internationaal Gecertifieerd Coach.

In de complexe, snel veranderende en onzekere wereld van vandaag voelen we meer en meer  de nood om af en toe eens stil te staan en te ontdekken wat we echt willen, wie we zijn, welke keuzes we maken en welke we misschien liever zouden maken, maar niet durven, om allerlei redenen.  Ik hou ervan mensen te begeleiden in deze ontdekkingstocht om met een groter bewustzijn keuzes te maken en in het leven te staan!

Mensen appreciëren me in loopbaancoaching vooral voor mijn open nieuwsgierigheid, zonder oordeel en met aandacht voor een positieve, dynamische benadering met ruimte voor humor en aandacht voor jouw talent en kracht. Mijn sterke luisterende houding en het stellen van uitdagende vragen nodigen uit tot het diepgaand onderzoeken van achterliggende drijfveren, competenties, waarden, identiteit en tot het ontdekken van mogelijkheden.

Ik kijk ernaar uit jou te mogen ontmoeten!

“The greatest challenge in life is discovering who you are. The second greatest is being happy with what you find”.

Mijn talenten volgens Talentbuilder (Luk Dewulf): Meetrekker, groeimotor, ideëenfontein, buikdenker, momentgenieter, zinzoeker, sfeervoeler, vertrouweling, nieuwfreak, kennisspons, toekomstdenker.

MBTI profiel: ENFP