Loopbaancoach - Brussel

Warme efficiëntie is de omschrijving die me het beste typeert. In een loopbaancoaching, bied ik je een warm contact in combinatie met een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak. Op empathische maar toch efficiënte manier ga ik samen met jou op zoek naar jouw eigenheid en jouw talenten. Op die manier wil ik je dichter bij jezelf brengen, en meer veerkracht of well-being creëren in je leven. Het resultaat daarvan is dat je komt tot nieuwe keuzemogelijkheden om je job vorm te geven of eventueel een andere richting in te slaan.

Mijn ruime ervaring van bijna 20 jaar als coach voor leidinggevenden en als preventiedeskundige voor psychosociaal welzijn bij diverse bedrijven, wil ik inzetten om jou tot nieuwe inzichten te brengen. Mijn ervaring in het coachen van mensen in (pre)burnout, leert me dat zingevingsvragen vaak een belangrijke rol spelen.

Ik combineer een basisopleiding in de psychologie, met allerlei andere invalshoeken die ik via diverse opleidingen heb leren kennen. Op die manier breng ik je een geïntegreerde benadering, die lichaam en geest combineert. NLP is een belangrijke inspiratiebron, maar ook shiatsu en Chinese geneeskunde. De Transformational Presence Leadership & Coaching van Alan Seale biedt me nuttige en diepzinnige handvatten om met jou aan de slag te gaan…

Ik ben een geboren Westvlaming die de rust heeft gevonden in de fruitstreek van Haspengauw, net over de taalgrens. De loopbaancoaching gaat door in centrum Brussel, in de "Cosy Coaching Corner Brussels" die ik samen met Rosemie Vanwynsberghe vorm geef.