Loopbaancoach - Brussel/DePanne/Laken

Ik zie mezelf als begeleider, als coach en mentor. Ik wil graag een stukje met je meelopen op je levenspad...

Ik wil je vooral dichter bij jezelf brengen, dichter bij dat unieke in jou dat zo graag tot expressie zou willen komen.

Ieder van ons heeft een eigen stem en eigen specifieke talenten. Sommige activiteiten doen onze ziel een sprongetje maken en geven ons energie. Als we die talenten en eigenheden kunnen ontdekken en in de wereld kunnen zetten, worden we wie we altijd al hadden willen zijn.

Ik wil graag met jou op zoek gaan naar wie je bent en naar het onontgonnen potentieel in jou...

Zodat jij je unieke steentje kan bijdragen en het gevoel kan krijgen zinvol en betekenisvol je professionele leven vorm te geven.

Mijn eigenheid typeert zich door een unieke combinatie van therapeutische empathische vaardigheden en een ruime ervaring in het bedrijfsleven, als consultant en HR manager. Ik ken het reilen en zeilen van bedrijven van binnenuit, maar weet er ook met afstand naar te kijken en ben ervaringsdeskundige in het opzetten van mijn eigen "job" als zelfstandige. Ik ben klinisch psycholoog, maar verruimde mijn blik via opleidingen in lichaamsgerichte psychotherapie, transpersoonlijke therapie en coaching. Ik heb een praktijk als psychotherapeut aan huis, en werk ook nog regelmatig als assessor of recruiter in het bedrijfsleven.

Mijn interesses liggen op het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en zingeving. Vrouwelijke thema's, zoals moederschap, vrouwelijke intimiteit, zusterschap, menopauze,…boeien me uitermate.
Samen met Regan Knockaert zette ik in Brussel centrum de "cosy coaching corner Brussels" op.